Frapa Geitenkazen

Producent van verse geitenkazen afkomstig uit eigen geitenboerderij.

Zelf samengesteld voeder rantsoen die bestaat uit 65% granen die een milde smaak in de geitenmelk bezorgt en zich weerlegd in onze verse geitenkazen.

Sinds 2002 zijn wij uitbaters van een pittoreske geitenboerderij met een 300-tal geiten. Door onze passie, gedrevenheid en jarenlange ervaring voor kaas hebben wij in mei 2017 besloten om een meerwaarde te bieden aan ons bedrijf. Wij produceren verse geitenkaas producten die ondertussen al uitgegroeid zijn tot een 30-tal artikelen.

Al onze kazen zijn gemaakt van gepasteuriseerde melk en vlogvrije (= alle grondstoffen die de dieren krijgen zijn vrij van genetische modificatie en zijn van Europese origine) melk.

Onze eerlijke producten zijn zeer veelzijdig en kunnen zowel warm als koud geconsumeerd of verwerkt worden in gerechten.

Voor een gezellige avond met vrienden of familie verzorgen wij graag jullie tapas schotels. Laat jullie verrassen door onze milde geitenkaas producten.

Sinds heden hebben wij een hoevewinkel waar je onze dagverse producten kunt komen kopen. Deze is open op zaterdagvoormiddag van 10u00 tot 14u00. Er kunnen wel dagelijks bestellingen afgehaald worden na telefonische bespreking of per mail.

SMAKELIJK VERS & KWALITEIT WINT ALTIJD.

***Corona maatregelen***
- elke dag afhaling mogelijk, na bestelling, van 14u00 tot 17u30
- gratis levering aan huis voor hulpbehoevende personen
- betalingen mogelijk via de bankcontact app of overschrijving
- wij volgen de hygiënische maatregelen strikt op
- wij laten slechts één klant per keer in de winkel toe

Draag zorg voor elkaar en wees liefdevol

Liefs, Frapa

Frapa Geitenkazen